Επίσημο του Μιγκέλ Κούνια στον ΑΟΑΝ!

Ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ είναι με κάθε επισημότητα ο Μιγκέλ Κούνια. 

Η διοίκηση της ομάδας του Αγίου Νικολάου το πρωί της Τετάρτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού,  ο οποίος επιστρέφει στα ελληνικά γήπεδα μετά την παρουσία του στην Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Έφερε Μιγκέλ Κούνια και πάλι στην Ελλάδα ο ΑΟΑΝ!

Ο Κούνια έφτασε στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΟΑΝ, βάζοντας ένα σημαντικό… γρανάζι στην μηχανή του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιγκέλ Κούνια (José Miguel Ferreira Cunha), στα πλαίσια της ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για τις υποχρεώσεις της στο υπόλοιπο τη σεζόν 2022-2023.

Ο 28χρονος (15/4/1994) πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, διαθέτει εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη θητεία του στην ομάδα της Ζακύνθου με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ’ εθνική και τον 9ο όμιλο τη σεζόν 2020/21, συμμετέχοντας και στη Super League 2 την επόμενη περίοδο 2021/22. Νωρίτερα στην καριέρα του αγωνίστηκε μόνο σε ομάδες της χώρας του, όπως οι Gondomar, Pardoense, Desportivo de Leça do Balio, Pedroucos, Coimbroes και Sartanense.

Τον καλοσωρίζουμε στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και φυσικά στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και του ευχόμαστε, υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P