Με Αζίζι – Γελαδάρη πέρασε από τον Άγιο Ιερόθεο ο Γιούχτας!

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πανηγυρίσει ο Γιούχτας στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου με 2-0 για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

29/01/2023 15:00
Γ Εθνική - 5ος όμιλος - 11η αγωνιστική 2022-23

Στατιστικά παίκτη

    59' ΓΚΟΛ Αζίζι Νεκτάριος
    93' ΓΚΟΛ Γελαδάρης Λάζαρος

ADVERTISING

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Άγιος Ιερόθεος αιφνιδίασε τον Γιούχτα, απειλώντας πρώτος στο 2ο λεπτό με τον Μουστάκη να σουτάρει από καλή θέση, όμως ο Χρήστου ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στην συνέχεια ο Γιούχτας ισορρόπησε, ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με τα λάθη στην μεσαία γραμμή να… κλέβουν τις εντυπώσεις από το ματς.

Ο Γιούχτας όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και στο 28’ απείλησε με τον Δασκαλάκη, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ADVERTISING

Στο 33ο λεπτό οι «πράσινοι» έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Αζίζι, όμως το σουτ του από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά ζήτησε πέναλτι στο 38’ σε χέρι αμυντικού του Άγιου Ιερόθεου μετά από σουτ του Ψαρρά, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Γιούχτας μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δωματάς σέντραρε και ο Αζίζι με κεφαλιά κατάφερε να κάνει το 0-1.

ADVERTISING

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Νίκου Σουργιά, αφού στο 60ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Δωματά να σουτάρει σε κενή εστία, όμως αμυντικός του Άγιου Ιερόθεου έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Ο Γιούχτας έλεγχε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, κάνοντας σωστή διαχείριση του καταφέρνοντας να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ροβίθη να σεντράρει και τον Γελαδάρη να σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σφραγίζοντας έτσι ένα σπουδαίο… διπλό στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου, συνεχίζοντας έτσι το σερί του που τον ανεβάζει βαθμολογικά.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘ.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ