Στο Τυμπάκι στρέφει πλέον την προσοχή του ο Γιούχτας, αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τον Ρεθυμνιακό.
Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει το τρίποντο απέναντι στους Ρεθυμνιώτες, όμως η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια δεν της επέτρεψε να βρει το γκολ που θα έκανε τη διαφορά.
Πάνω σε αυτό το κομμάτι δούλεψε ο Γιούχτας τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας να κρατήσει τα θετικά στοιχεία της πρεμιέρας και παράλληλα να παρουσιάσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν βρεθεί κοντά στην αντίπαλη περιοχή.
Το σύνολο του Ανέστη Αναστασιάδη πηγαίνει έτσι στο Τυμπάκι για την αναμέτρηση της Τετάρτης στις 16:00, με στόχο να πραγματοποιήσει μία ολοκληρωμένη εμφάνιση και να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της νέας αγωνιστικής περιόδου.


























