Όταν οι ακαδημίες του ΟΦΗ έδιναν φιλικό πριν το παιχνίδι της μεγάλης ομάδας!

Το Grandsport.gr γυρίζει και πάλι πίσω το χρόνο, αυτή τη φορά να θυμίσει στον κόσμο τις εποχές που οι ακαδημίες του ΟΦΗ έπαιζαν φιλικό στο “Γεντί Κουλέ” πριν το παιχνίδι της μεγάλης ομάδας.

Ο ΟΦΗ είναι γνωστό ότι έχει από τις κορυφαίες ακαδημίες στο νησί και όχι μόνο, ενώ η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα από την διοίκηση είναι μεγάλη προκειμένου ο ΟΦΗ να βγάλει και πάλι παίκτες στην μεγάλη ομάδα από τις ακαδημίες.

Ωστόσο σήμερα θα γυρίσουμε πίσω το χρόνο και θα πάμε στην περίοδο 1989-1990, όπου… πιτσιρίκια από τις ακαδημίες του ΟΦΗ έπαιζαν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας φιλικό πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Στην φωτογραφία αυτή, βρίσκεται και ο Δεσποτάκης, ο οποίος την φετινή χρονιά βρίσκεται στο ιατρικό τιμ της ομάδας, έχοντας καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο στην επαγγελματική του καριέρα.

Παράλληλα αρκετοί από τους εικονιζόμενος έχουν συνεχίσει το ποδόσφαιρο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ ή ακόμα και στις Εθνικές κατηγορίες, δείχνοντας πως μόνο τυχαία δεν βρισκόταν εκείνη την περίοδο στις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Μάλιστα όπως είδατε στην φωτογραφία οι ποδοσφαιριστές απαρτίζονται από τους: Όρθιοι από τα αριστερά: Κυπριωτάκης, Καρβελάς, Αποστολάκης, Σφακιανάκης, Μακράκης, Γωνιανάκης, Τζωρμπατζάκης

Καθιστοί από αριστερά: Δεσποτάκης, Αρετάκης, Πίτσος, Τσαμπουράκης, Μπαγουράκης, Οικονομάκης, Φουκαράκης

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.