Μοιρασιά ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και Φωστήρα

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΑΟΑΝ με τον Φωστήρα στον Άγιο Νικόλαο, με σκορ 1-1!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243583″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243583″]

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς την μεγάλη φάση, με τον Φωστήρα να είναι μέχρι εκείνο το σημείο πιο επικίνδυνος, προσπαθώντας να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 20′ ένα σου του δραστήριου Χριστοπούλου από την περιοχή, ψηλά άουτ η μπάλα. Ο ΑΟΑΝ στο 26′ απείλησε με τον Χίζι, με το σουτ του να περνάει ψηλά άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΑΟΑΝ άνοιξε το σκορ. Ο Φουκαράκης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Λαζαρίδη, με τον Μηνά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι, με τον Γιαγκιόζη να αποκρούει την εκτέλεση του Φέκκα, με αυτήν την φάση να είναι και η τελευταία στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν τη μεγάλη φάση, μέχρι και το 80′, όπου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλο.

Ο ΑΟΑΝ άγγιξε τη νίκη στο 89′ με το φάουλ του Μηνά να αποκρούει τρομερά ο Φυλακτός!  Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΑΟΑΝ να παίρνει έναν βαθμό κόντρα στην Αθηναϊκή ομάδα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243583″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P