Για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Δύσκολη αποστολή για τον ΟΦΗ το απόγευμα της Δευτέρας (17:00 LIVE ????????????????????????????????????????), όπου αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής. 

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην πήρε τη νίκη κόντρα στον Βόλο ωστόσο έδειξε αρκετά σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού του και ο Βάλντας Ναμπράουσκας περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του μια ακόμα καλύτερη εικόνα και φυσικά να μπορέσουν να πετύχουν γκολ που θα δώσει βαθμούς.

Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να πάρουν βαθμολογική αλλά και ψυχολογική… ανάσα και το ματς με τον Παναιτωλικό είναι κομβικό, αφού στην συνέχεια έρχεται δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να μαζέψει βαθμούς για να αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις.

ADVERTISING

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Ντουρμισάι (έφυγε δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας), οι τραυματίες Μαρινάκης, Καμάου αλλά και οι Γιαννούλης, Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιοχού, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Τζου, Μπιφουμά, Γκερέρο, Ντίκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ