ΟΦΗ

Συνεχίζει τη δουλειά στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Συνεχίζει τη δουλειά στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίζεται η δουλειά στον ΟΦΗ, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να εκμεταλλεύεται τη διακοπή για να προετοιμαστεί για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά το ρεπό που είχε δοθεί, με το βάρος να πέφτει τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το βλέμμα βρίσκεται ήδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στις 10 Οκτωβρίου, με τον Χρήστο Κόντη και τους συνεργάτες του να έχουν μπροστά τους αρκετές ημέρες δουλειάς μέχρι την επανέναρξη.

Ο Νίκος Μαρινάκης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Θανάσης Ανδρούτσος, Βαλεντίνος Σιέλης, Γιάννης Αποστολάκης, Θεοδόσης Θεοδοσουλάκης και Κωνσταντίνος Κωστούλας, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα