Σαρωτικός Θρίαμβος με σόου Γκέκα!

Ούτε στα Καλέσα σταμάτησε το τρομερό σερί του Θρίαμβου Αναλήψεως, αφού κατάφερε να ξεπεράσει με ευκολία το εμπόδιο του ΟΦΑΜ επικρατώντας με 6-0 για την 8η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

08/01/2023 11:30
Β1 ΕΠΣΗ - 8η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Ο Θρίαμβος Αναλήψεως μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8’ έχασε την πρώτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Γκούρο να διώχνει με δυσκολία ο τερματοφύλακας του ΟΦΑΜ.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Γκέκα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με πλασέ να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι σκόραραν και δεύτερο τέρμα στο 25’ με τον Γκούρο, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ADVERTISING

Δέκα λεπτά πριν βγει το ημίχρονο, ο Θρίαμβος διπλασίασε τα τέρματα του, με τον Γκέκα να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν το τρίποντο με τον Γκούρο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Θρίαμβος Αναλήψεως μπήκε και πάλι με το πόδι στο… γκάζι αφού στο 50’, ο Λυμπερόπουλος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-4. Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Γκέκας σημείωσε χατ τρικ για την Ανάληψη, αφού κυνήγησε ένα λάθος γύρισμα στην άμυνα του ΟΦΑΜ και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-5.

ADVERTISING

Το κερασάκι στην… τούρτα για την άνετη επικράτηση πέτυχε ο Περβολαράκης στο 90’ μετά από τρομερή ενέργεια του Κόκκινάκη, κάνοντας το 6-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι ο Θρίαμβος συνεχίζει απτόητος προς τον στόχο του και πλέον έχει ντέρμπι κορυφής με την Γαρίπα.

ΟΦΑΜ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

30'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
30'
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
42'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
54'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ