Το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη νέα αγωνιστική περίοδο ετοιμάζεται να δώσει η ΑΕ Πενταχωρίου, υποδεχόμενη τον Εργοτέλη Β’ στο Βενεράτο για τη 2η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 11:00, με τους ανθρώπους του σωματείου να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο των πέντε χωριών να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.
Στην ΑΕ Πενταχωρίου περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρώτη φετινή παρουσία μπροστά στον κόσμο τους, απέναντι στη νεανική ομάδα του Εργοτέλη.
Αναλυτικά το κάλεσμα: «Πρώτο παιχνίδι της Α.Ε. Πενταχωρίου στο Βενεράτο, απέναντι στον Εργοτέλη Β’ για την 2η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ! Καλούμε τον κόσμο των πέντε μας χωριών να δώσουν το παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής, για να στηρίξουμε όλοι την νέα προσπάθεια που γίνεται!
Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026
11:00
2η αγωνιστική Β1 ΕΠΣΗ
Γήπεδο Βενεράτου»



























































