Ολοταχώς για… αναβολή της πρεμιέρας των τοπικών!

Στην αναβολή των αγώνων της πρεμιέρας των πρωταθλήματων της Α1 και Α2 τοπικής κατηγορίας θα «αναγκαστεί» να προχωρήσει η ΕΠΣΗ, εάν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, δεν «άρουν» τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στο Νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς μετά από πρόταση και συνεννόηση με Επιτροπή αποφασίστηκε η παράταση των μέτρων για αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού μέχρι 12 Οκτωβρίου.

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί και για το Ηράκλειο, παρά το γεγονός πως έχουν ελαττωθεί τα κρούσματα, τότε θα οριστικοποιηθεί η αναβολή των αγώνων και θα ανακοινωθεί επίσημα και από την ΕΠΣΗ.

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν τελικώς αποφασιστεί να αρθούν τα μέτρα και οι περιορισμοί στο Ηράκλειο, τότε τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικά.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ξεκαθαρίζοντας πως σε περίπτωση παράτασης περιοριστικών μέτρων, είναι αυτονόητη η αναβολή των αγώνων, όμως αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Υπενθυμίζουμε, σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 460 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, αποτελώντας ουσιαστικά νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων…