Το Άλογο χρειάζεται και στο μέλλον το ξεκίνημα του Σημαιάκη!

Ο Βασίλης Σημαιάκης είναι από τους κορυφαίους μέχρι τώρα στο Άλογο Μαλεβιζίου και ο Μάικ Παρθενάκης θέλει να δει ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια.

Το Άλογο Μαλεβιζίου πραγματοποιεί ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, έχοντας το απόλυτο στις πρώτες επτά αγωνιστικές, ενώ τα στατιστικά του είναι εντυπωσιακά, αφού έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι φυσικά ο Βασίλης Σημαιάκης. Ο νεαρός εξτρέμ παρότι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δείχνει με το… καλημέρα της σεζόν ότι είναι εδώ για να «κουβαλήσει» επιθετικά το Άλογο Μαλεβιζίου και να το οδηγήσει στον τίτλο.

Σε έξι παιχνίδια που έχει αγωνιστεί (τα πέντε βασικός), έχει καταφέρει να βρει πέντε φορές τα αντίπαλα δίχτυα, βοηθώντας τα μέγιστα να πετύχει η ομάδα του αυτό το απόλυτο που έχει.

Ο Μάικ Παρθενάκης υπολογίζει πολλά στον ίδιο και την απόδοση του και μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι από αυτό το ξεκίνημα, ωστόσο θέλει να δει μια σταθερότητα και να συνεχίσει έτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P