ΟΦΗ

Προπονήθηκε ο Μπιφουμά – Επιστρέφει σταδιακά ο Τοράλ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Προπονήθηκε ο Μπιφουμά – Επιστρέφει σταδιακά ο Τοράλ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με τον Τιεβί Μπιφουμά να επιστρέφει στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/11) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Τζον Τοράλ συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ο Γκερέρο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Οι Ντουρμισάι και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νέιρα

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι με έμφαση στην τακτική.

Για αύριο, Πέμπτη (1/12), έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:45.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα