Ευχαρίστησε τον Λ. Αυγενάκη ο Ζαρός

Η ομάδα του Ζαρού, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την στήριξη του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικονομική ενίσχυση που έλαβαν οι ομάδες.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Μέσα σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις, η οικογένεια του Α. Ο ΖΑΡΟΥ, οφείλει να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κο. Ελευθέριο Αυγενάκη για την στάση του ίδιου και των στελεχών του, απέναντι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από αρκετά χρόνια, σωματεία που φυσικά πληρούν τις προϋποθέσεις, είχαν την δυνατότητα να ενισχυθούν οικονομικά και να αντιμετωπίσουν έξοδα και ανάγκες, εν μέσω αυτής της συγκυρίας.

ADVERTISING

Ευελπιστούμε η όρεξη και το μεράκι να συνεχίσουν να ρέουν άφθονα στο Υπουργείο και μέσα από υγιείς συνεργασίες να δημιουργηθούν οι απαραίτητες εκείνες προυποθέσεις για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού κατ’ επέκταση.
Το ΔΣ
Α. Ο ΖΑΡΟΥ».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content