Σπουδαίο «διπλό» και «2Χ2» για ΑΟΑΝ!

Το «2Χ2» κατάφερε να πετύχει ο ΑΟΑΝ κερδίζοντας τον Άγιο Ιερόθεο στην έδρα του για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243527″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243527″]

Ο ΑΟΑΝ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μελισσόπουλο μόλις στο 6ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαράτα, ο επιθετικός της ομάδας του Αγίου Νικολάου με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η… χαρά του γκολ δεν κράτησε αρκετή ώρα για τον ΑΟΑΝ, με τον Άγιο Ιερόθεο να ισοφαρίζει στο 10’ με σουτ του Λαμτσελλάρι έξω από τη περιοχή.

Στο 21’ ο ΑΟΑΝ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μελισσόπουλο, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη φάση αυτή, ο Μπαράτα σούταρε, σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ιερόθεου και στην επαναφορά ο Μελισσόπουλος την έστειλε στα δίχτυα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 34’ για τον ΑΟΑΝ με τον Μελισσόπουλο από κοντά να πλασάρει, αλλά ο Ούγκο απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή και στο 38’ ήρθε το 1-2, όταν ο Μποτέ βρέθηκε σε θέση… βολής και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΑΝ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, ο ΑΟΑΝ είχε την υπεροχή και το υπέρ του σκορ και το διαχειρίστηκε άψογα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρά μόνο μ’ ένα σουτ του Γκαρτζονίκα που μπλόκαρε εύκολα ο Γιαγκιόζης στο 49’ ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μελισσόπουλο τοσο στο 61’ όσο και στο 65’ για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως ο Μανωλικίδης ήταν σ’ ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και ο ΑΟΑΝ πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο σε δύο παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243527″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P