ΑΣΙΤΕΣ

Χρ. Ζαρκαδούλας: «Το καλό κλίμα μας βοήθησε στο κακό ξεκίνημα – Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα στις Μοίρες»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χρ. Ζαρκαδούλας: «Το καλό κλίμα μας βοήθησε στο κακό ξεκίνημα – Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα στις Μοίρες»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Για την πορεία των Ασιτών στις πρώτες αγωνιστικές αλλά και το ματς με τις Μοίρες μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Χρήστος Ζαρκαδούλας. 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα και την σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, που τους βοήθησε να ξεπεράσουν την… κρίση των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για το παιχνίδι με τις Μοίρες, λέγοντας ότι θα δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αρχή του πρωταθλήματος δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Ξεκινήσαμε με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με βαρύ σκορ. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αλλά μέσα από την καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα καταφέραμε να αφήσουμε πίσω το κακό ξεκίνημα . 

Αυτό φάνηκε με τις δύο σερί νίκες που κάναμε απέναντι στην Χερσόνησο εκτός έδρας και επί του Ποσειδώνα μέσα στην έδρα μας. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τις Μοίρες που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΣΙΤΕΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα