Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Αγία Βαρβάρα

Η Αγία Βαρβάρα με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε του Παναθηναϊκού Ηρακλείου με 1-5 και ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234909″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234909″]

Η Αγία Βαρβάρα με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ, με σουτ του Χασουράκη μόλις στο 1′, ενώ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από σέντρα του Καρακωνσταντάκη, ο Παπαγγελής με κεφαλιά στο 29′ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Στο 41′ μετά από τρομερή ενέργεια του Σώρα, εκείνος πάσαρε στον Παπαγγελή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3. Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά απειλητικός στο πρώτο μέρος, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ με τους Ποταμιανάκη, Στειακάκη και Σταθάκη, με τον τελευταίο να καταφέρνει τελικά να σκοράρει λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις, ωστόσο του έλειπε η ψυχραιμία στη τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Αγία Βαρβάρα βρήκε και τέταρτο τέρμα με τον Γιαλυτάκη στο 60′, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα από την άσπρη βούλα, ο Χατζηγεωργίου έκανε το 1-5. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλος, με την Αγία Βαρβάρα μετά το ρεπό της πρεμιέρας, να παίρνει τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός κρατάει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234909″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P