Κυρ. Γαλανός: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα με τη Ροδιά μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού Κυριάκος Γαλανός.

Ο νεαρός τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ροδιάς.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, δοκάρια και γενικότερα καλή εικόνα στη πρεμιέρα και παρά την ήττα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο, με το κλίμα της ομάδας να είναι φανταστικό μέσα και έξω από το γήπεδο, δουλεύουμε για κάτι καλό και εγώ δίνω ότι έχω για την ομάδα καθημερινά.

Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους ακόμη και σε αυτούς που δεν έπαιξαν. Όλοι στην ομάδα υπολογίζονται. Καλή συνέχεια στη Ροδιά και ότι καλύτερο στον φίλο μου Λαδουκάκη και στοχεύουμε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστική όπου πάμε για τη νίκη», ανέφερε στις δηλώσεις του.

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ