Μεγάλο «διπλό» στο Ατσαλένιο με… σόου Παπακώστα για τη Βόνη!

Με τον Δημήτρη Παπακώστα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής (τρία γκολ, δύο ασίστ), η Βόνη «άλωσε» το Ατσαλένιο, επικρατώντας 2-5 του Κεραυνού για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234855″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234855″]

Η Βόνη κατάφερε από νωρίς να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Σταυρακάκη στο 5’ να ανοίγει το σκορ και τον Σωμαράκη στο 11’ να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο 21’ σουτ μέσα στη περιοχή του Παπακώστα, ο Αμπατζής ίσα-ίσα βρήκε τη μπάλα, της άλλαξε πορεία και χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε, ενώ στο 24’ ο Κεραυνός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρωμανάκη, όμως ο διαιτητής του αγώνα κ. Πατεμτζή, υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 33’ σουτ του Καλλέργη για τον Κεραυνό πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 41’ ο ίδιος παίχτης απείλησε και πάλι την εστία της Βόνης, όμως ο Δροσατάκης μπλόκαρε με σχετική ευκολία, με το 0-2 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Βόνη βρήκε και τρίτο τέρμα, με τον Παπακώστα να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του Κεραυνού και από πλεονεκτική θέση με πλασέ να κάνει το 0-3 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 65’ μετά από προσωπική ενέργεια και κοντινό πλασέ έκανε και το 0-4.

Ο Δημήτρης Παπακώστας, βρήκε και το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 78’, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά μία μεγαλειώδη εμφάνιση για τον ίδιο, διαμορφώνοντας με κεφαλιά το 0-5, μετά από κόρνερ του Σταυρακάκη.

Ο Κεραυνός στο 83’ κατάφερε να πετύχει το γκολ της… τιμής με τον Κεραλάκη με σουτ μέσα από τη περιοχή να κάνει το 1-5, ενώ στο 85’ ο Μαυρογιαννάκης ανάγκασε τον Δροσατάκη σε επέμβαση, αποσοβώντας το δεύτερο γκολ του Κεραυνού, ένα γκολ που ήρθε όμως λίγα λεπτά αργότερα και πάλι με τον Κεραλάκη στο 88′ που μείωσε σε 2-5, μετά απο πάσα του Μαυροζαχαράκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234855″]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...