Ήττα ντροπή για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ… αγνοείται στο πρωτάθλημα, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ» γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”208937″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”208937″]

Ο Βάλντας Νταμράουσκας κατέβασε την ομάδα με την ίδια συνταγή όπως στο Βικελίδης, έχοντας τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Το αμυντικό δίδυμο ήταν Βούρος, Διαμαντής, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας έπαιζε ο Μπαλογιάννης και δεξιά ο Λάρσον.

Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Περέα, Μεγιάδο, ενώ πιο μπροστά βρισκόταν ο Ντιουσέ. Στα… φτερά ξεκίνησε αριστερά ο Τζου και δεξιά ο Τοράλ, με τον Γκερέρο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με την αύρα του κόσμου και πίεσε από την αρχή ζητώντας μάλιστα πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Τοράλ μέσα στην περιοχή, όμως ο Κατοίκος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Νταμπράουσκας γινόταν πιο απειλητικοί και στο 10ο λεπτό, έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Τοράλ αρχικά να σουτάρει, τον Χουτεσιώτη να διώχνει ενώ στην επαναφορά ο Περέα εκτέλεσε με τον Τσιγκρίνσκι να βάζει την κόντρα και να διώχνει τον κίνδυνο.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Μπαλογιάννη και Τζου να παίρνουν σειρά ώστε να δημιουργήσουν τελική στην εστία του Χουτεσιώτη με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

Ο Ιωνικός απείλησε για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο μέρος στο 32ο λεπτό, όταν ο Λοβέρα βρήκε τον Ελευθεριάδη μέσα στην περιοχή αυτός γύρισε προς την εστία σούταρε με τον Μανδά να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει.

Στο 34ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε την τελευταία ευκαιρία του στο πρώτο μέρος με τον Μπουζούκη να βρίσκει εντυπωσιακά το Λάρσον από τα δεξιά, αυτός σέντραρε συρτά και ο Γκερέρο δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 52ο λεπτό, όταν ο Σεμπά από τα δεξιά πέρασε τους αντιπάλους του πλάσαρε, αλλά ο Μανδάς ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από φάση διαρκείας και δύο συνεχόμενα κόρνερ, ο Λοβέρα σέντραρε ο Μάντζης επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ανέβει και να πιέσει για την ισοφάριση, με τον Νταμπράουσκας να ρισκάρει και να βγάζει τον Ντιουσέ για να περάσει στην θέση του τον Ντουρμισάι.

Ο Ιωνικός έβρισκε κενά και στην κόντρα επίθεση απείλησε ξανά με τον Λοβέρα, όμως ο Μανδάς ήταν εκεί και κράτησε το 0-1. Όσο περνούσε το παιχνίδι το… βάρος αυξανόταν για τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Χουτεσιώτη, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ιωνικός βρήκε και δεύτερο γκολ στην κόντρα επίθεση με τον Μάντζη να πλασάρει τον Μανδά μετά από φάση διαρκείας κάνοντας το 0-2.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Ιωνικό στην έδρα του συνεχίζοντας να αγνοεί το… τρίποντο στην έδρα του στις πρώτες 11 αγωνιστικές.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”208937″]

Η εξέλιξη του παιχνιδιού: 

[le id=”29″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P