Φιλική νίκη με ανατροπή για το Λίντο κόντρα στον Γιούχτα 2010

Σε ένα ιδιαίτερα όμορφο παιχνίδι το Λίντο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Γιούχτα 2010 σε φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Δήμος Χριστοφής και Νίκος Μυλωνίδης, έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων με ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό, φάσεις και γκολ, βγάζοντας έτσι τα συμπεράσματα τους για την συνέχεια.

Ο Γιούχτας 2010 κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντουράκη κάνοντας το 0-1, ωστόσο το Λίντο κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Κομνηνό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δήμου Χριστοφή ανέβασαν την απόδοση τους και εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες και τις ελάχιστες επιλογές που είχαν οι «πράσινοι» από τον πάγκο κάνοντας το 2-1 με τον Κατσαρό με πλασέ μέσα στην περιοχή, ενώ το 3-1 έκανε ο Ψαλιδάκης που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λίντο: Καργάκης, Κάββαλος, Μουρτζάκης, Βλαχάκης, Φρέσκος, Διακάκης, Ψαλιδάκης, Κομνηνός, Μαυρής, Ανδριαδάκης, Κώττας.

Έπαιξαν και οι: Φουράκης, Περάκης, Κυριακάκης, Τσαλόπουλος, Αδαμάκης, Ξυστράκης, Ζηδιανάκης, Κατσαρός, Καρκανάκης, Σφακιανάκη.

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Μουζούρης, Ζωγραφάκης, Χατζηιωάννου Δ., Ξενάκης, Κόκκινος, Ντολακάι, Παχάκης, Ψωμάς, Ντουράκης, Φανουράκης.

Έπαιξαν και οι: Ψυχαράκης Α., Αντωνάκης Ν., Δασκαλάκης Κ., Γριβάκης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P