Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαίο κρητικό ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο – Στην Καισαριανή ο ΟΦΗ

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το κρητικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε δύο παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Νικόλαο έρχονται αντιμέτωποι ΑΟΑΝ και Αλμυρός, με τις δύο ομάδες να θέλουν την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι – γιορτή για το κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς όποιος και να είναι νικητής, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα πως μια κρητική ομάδα από τη Γ’ Εθνική θα φτάσει για δεύτερη σερί χρονιά στην φάση των «16» του θεσμού.

Ο ΑΟΑΝ για το παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μποτέ, που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του και στον Μαρκάκη που είναι ανέτοιμος, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αλμυρός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ξενοκτιστάκη.

Το μεγάλο αυτό παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά με εικόνα και ήχο στο ????????????????????????????????????????, με ώρα έναρξης στις 16:00.

Ο ΟΦΗ μια ώρα νωρίτερα αγωνίζεται στη Καισαριανή με αντίπαλο την Κηφισιά, σε ένα παιχνίδι που θέλει από νωρίς να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να πάρει τη πρόκριση, καθώς έρχονται ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τις εξής αναμετρήσεις:

  • 15:00 Κηφισιά – ΟΦΗ
  • 16:00 Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός
  • 16:00 Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου
  • 16:00 Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου
  • 19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P