Αντ. Βλαχάκης: «Σας ευχαριστούμε όλους ανώνυμους και επώνυμους που στηρίξατε τον αγώνα μας!» (pics)

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν το ιστορικό σωματείο τα τελευταία 60 χρόνια!

Παράλληλα, δημοσιεύει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ιστορική διαδρομή του Ποσειδώνα στα γήπεδα του Ηρακλείου, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα της συνέχεια του ονείρου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Επίσης, καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της και να τον στηρίξει στη προσπάθεια του στην Α1 ΕΠΣΗ, ώστε να ξαναζήσει νέες ιστορικές στιγμές.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με την έναρξη του πρωταθλήματος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και ποδοσφαιριστές που τίμησαν αυτό το ιστορικό σωματείο εδώ και 60 χρόνια!

Ευχαριστούμε όλους που είχαν την ψυχική δύναμη να μην αφήσουν να διαλύσει αυτό το σωματείο . Προσπάθησα σήμερα μέσα από φωτογραφίες να θυμίσω την ιστορία μας, και να στείλω το μήνυμα ότι εμείς συνεχίσαμε το όνειρο τους.

Το όνειρο του γηπέδου και το όνειρο για την ομάδα που στέκεται ξανά στα γήπεδα με αξιοπρέπεια και στόχους!

Σας καλούμε ξανά κοντά μας για να ζήσουμε τις όμορφες στιγμές που αξίζει να ζει αυτό το ιστορικό σωματείο του Ηρακλείου!

Δεν ξέρω αν τα κάναμε όλα σωστά αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε με τα έργα μας και τις δράσεις μας να επαναφέρουμε τον Ποσειδώνα στην θέση του και να αποκτήσει την δύναμη που του άξιζε !

Σας ευχαριστούμε όλους ανώνυμους και επώνυμους που στηρίξατε τον αγώνα μας!

Καλή συνέχεια ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΡΑ!»

Δείτε φωτογραφίες από την ιστορία του Ποσειδώνα όπως της ανάρτηση ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βλαχάκης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P