Δυνατό «τεστ» με νικητή τον Ρωμανό

Επιβλήθηκε 2-1 της Χερσονήσου.

Σ’ ένα δυνατό φιλικό η ομάδα της Ελιάς πήρε τη νίκη κόντρα στον σύλλογο του λιμανιού. Ο Κώστας Ταβλαδωράκης, πάντως, και ο Γιώργος Φινοκαλιώτης τσέκαραν την πρόοδο των συγκροτημάτων τους.

Ο Βιτώρος με εκτέλεση φάουλ και ο Νοδαράκης σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Καλαϊτζάκης.

Ρωμανός: Σαβουϊδάκης, Κουκάκης, Μαυρομάτης, Μπαλάφας, Παχάκης, Γιακουμάκης, Βιτώρος, Καρασμανάκης, Νοδαράκης, Τριαματάκης, Κρανιωτάκης. Έπαιξαν και οι: Αμπράμοφ, Μολά, Ζαμίδης.

Χερσόνησος: Λιουδάκης, Πολυμερίδης, Μετολάρι, Μαστοράκης, Μηλάκης, Καπετανάκης, Πέγκι, Ψωρογιάννης, Καλαϊτζάκης, Μπενάρτο, Θεοδωράκης. Έπαιξαν και οι: Ντότσι, Τραπιέρης, Κριτσωτάκης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λογικά τον χειμώνα ο Ταβλαδωρακης θα τρώει τα λεφτά που θα χει πάρει από τον Ηροδοτο, γιατί εκεί στην Ελιά είναι λίγο αφερέγγυοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img