Φιλική ισοπαλία για Δόξα Ηρακλείου και Μαρτινέγκο

Φιλική ισοπαλία για Δόξα Ηρακλείου και Μαρτινέγκο (1-1) σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του “Lido Soccer”.

Σε ένα παιχνίδι όπου Κώστας Φιλοξενίδης και Αντώνης Φραγκάκης δούλεψαν με νεαρά παιδιά που θέλουν να τα έχουν μέσα στη χρονιά στα πλάνα τους για το πρωτάθλημα, η Δόξα Ηρακλείου έμεινε στο 1-1 με το Μαρτινέγκο.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα, ώστε να «τσεκάρουν» όλους τους ποδοσφαιριστές τους και να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ τους μιας και μιλάμε για δύο σημαντικές ακαδημίες για το νομό μας.

Στο παιχνίδι το Μαρτινέγκο απείλησε πρώτο με τον Αστράφ να εκτελεί φάουλ την μπάλα να χτυπάει στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού με τους αμυντικούς της Δόξας να διώχνουν τον κίνδυνο στην συνέχεια.

Στην πρώτη σημαντική φάση της στο ματς η Δόξα Ηρακλείου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μπιγικάκης σούταρε ο τερματοφύλακας του Μαρτινέγκο απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Κεβάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το Μαρτινέγκο προσπάθησε να απαντήσει, όμως η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κουντούρη απαντήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με αρκετές ευκαιρίες όσο περνούσε η ώρα για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Μάλιστα το Μαρτινέγκο στο 65ο λεπτό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Βγότζα να κάνει το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Ηρακλειου: Ντάγκινης Μ., Παχυγιαννάκης, Αδαμάκης Γ., Καρακωνσταντάκης, Ντάγκινης Δ., Τζιράκης, Παπάζογλου, Χρηστάκης, Κεβάνι, Προβιδάκης, Μπιγικάκης.

Έπαιξαν και οι: Δρεττάκης, Ορφανουδάκης, Δασκαλάκης, Σπαθαράκης, Τσαγκαράκης, Αλεξάκης Ι., Κορνάρος, Αποστολίδης.

Μαρτινεγκο: Φώσκολος, Δρεττάκης, Μαρής, Κάββαλος, Ντελής, Βγότζας, Ψαρολογάκης, Κουντούρης, Αστράφ, Πασπαράκης, Παπουτσάκης.

Έπαιξαν και οι: Ιζάϊ, Δελατόλας, Λούρος, Τσεντελιέρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P