Το πάλεψε ο Ερμής Ζωνιανών αλλά αποκλείστηκε από την Ηλιούπολη!

Ο Ερμής Ζωνιανών πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ηλιούπολη αποχαιρετώντας έτσι το Κύπελλο Ελλάδος.

14/09/2022 16:30
1η φάση Κυπέλλου Ελλάδος - 2022-23

ADVERTISING

Η Ηλιούπολη μπήκε με το πόδι στο… γκάζι, αφού μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κρέτσης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κασσωτάκη κάνοντας το 1-0.

Παρά την ψυχρολουσία του γκολ, ο Ερμής Ζωνιανών δεν επηρεάστηκε και ανέβηκε στο γήπεδο προκειμένου να ισοφαρίσει και να ξανά μπει στο παιχνίδι. Πράγμα που πέτυχε στο 13ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα ο Μπαμπουλάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες που δεν κλείστηκαν, ψάχνοντας το γκολ που θα έδινε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ADVERTISING

Η Ηλιούπολη κατάφερε να το πετύχει με τον Βασιλείου να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια η φιλοξενούμενη ομάδα με το υπέρ της αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη μπήκε όπως ακριβώς ξεκίνησε και το ματς και ο Βασιλείου με φανταστική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1 βάζοντας διαστάσεις θριάμβου για την πρόκριση.

Ο Ερμής Ζωνιανών δεν το έβαλε κάτω και είχε τις δικές του ευκαιρίες για να ξανά μπει στο ματς, σπαταλώντας ευκαιρίες με τον Μπαμπουλάκη και τον Πλεύρη, με τον πρώτο να σημαδεύει το δοκάρι και τον δεύτερο να χάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

ADVERTISING

Το σκορ παρά την πίεση των γηπεδούχων δεν άλλαξε με αποτέλεσμα η Ηλιούπολη να πάρει την πρόκριση στην 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού: 

ADVERTISING

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ