Μια σύγχρονη «Οδύσσεια» το ταξίδι του Αλμυρού στη Λέσβο!

Το ταξίδι του Αλμυρού θα περάσει από χίλια κύματα, μέχρι να φτάσει στη Μυτιλήνη, ωστόσο και στην επιστροφή, αναμένεται να είναι κουραστικό, με τη διάρκεια του να φτάνει συνολικά τις 85 ώρες! 

Η «Οδύσσεια» του Αλμυρού ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (12/9) όπου στις 21:00 αναχώρησε από το Ηράκλειο με προορισμό στην Αθήνα. Η αποστολή έφτασε σήμερα (13/9) στις 06:00 στο λιμάνι του Πειραιά και θα παραμείνει στο πλοίο μέχρι τις 4 παρά, όπου οι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν και θα μεταφερθούν σε ένα άλλο καράβι, το οποίο θα τους μεταφέρει στη Μυτιλήνη.

Το πλοίο αναχωρεί στις 20:00 και θα φτάσει στις 08:00 το πρωί στη Λέσβο. Από κει και πέρα, το παιχνίδι με τον Αετό Λουτρών έχει οριστεί στις 13:00, σε ενδεχόμενη παράταση και πέναλτι τελειώνει στις 16:00, με την αποστολή του Αλμυρού να αναχωρεί από το λιμάνι της Μυτιληνής στις 20:0, όπου από κει θα μεταφερθεί στην Αθήνα και θα καταφτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:10 το πρωί της Πέμπτης (15/9).

Όμως η «Οδύσσεια» του Αλμυρού δεν τελειώνει εκεί! Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τις 21:00 το βράδυ και τότε θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκά, για να φτάσει στη Κρήτη το πρωί της Παρασκευής (16/9)!

Ένα ταξίδι, το οποίο περνάει από χίλια κύματα, με τον Αλμυρό να ξοδεύει περίπου 85 ώρες για ένα παιχνίδι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P