Λευτέρη, κοίτα τι έκανες!

Η εικόνα του κατάμεστου ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία του Υφυπουργού Αθλητισμού, μέχρι την επόμενη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης από τις πρώτες του ημέρες ως Υφυπουργός Αθλητισμού, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει μεγάλη βάση σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Πράγματι τα λόγια του έγιναν πράξεις, αφού ο ίδιος στάθηκε δίπλα σε όλα τα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο, βοηθώντας τόσο το μπάσκετ, όσο και το βόλεϊ αλλά και άλλα σπορ που είδαμε το φετινό καλοκαίρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρτερού.

Με καθημερινή δουλειά, πίστη στο πλάνο του και πείσμα, ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτός από τα υπόλοιπα αθλήματα που έφερε στην χώρα μας και τα γνωρίσαμε σε ένα καλοκαίρι (Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ Εφήβων – νεανίδων ανδρών και γυναικών),  κατάφερε να επαναφέρει το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο είχε μπει στην μαύρη λίστα από την διοργανωτική επιτροπή τα τελευταία χρόνια, όπως και τον Ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας που είδαμε πριν μερικούς μήνες.

Ο ίδιος το πάλεψε, το πίστεψε και με πράξεις κατάφερε να το ενεργοποιήσει ξανά και να το φέρει στην Ελλάδα. Το βράδυ της Πέμπτης αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ ήταν ανεπανάληπτο. Το θέαμα, οι αντιδράσεις των οδηγών και πάνω από όλα ο κόσμος που γέμισε το ΟΑΚΑ ήταν μια από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες μέχρι την επόμενη.

Ο Υφυπουργός κατάφερε να γεμίσει το ΟΑΚΑ με το Ράλλυ Ακρόπολις, δείχνοντας έτσι ότι έχει δώσει μεγάλο βάρος στον γενικό αθλητισμό της χώρας μας και όχι μόνο στα δημοφιλή αθλήματα.

Η μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης είναι ένα…μετάλλιο για τον ίδιο μετά από τόση δουλειά που έχει κάνει τα τρία τελευταία χρόνια ,ενώ έπεται και συνέχεια με τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P