Νίκησε το Λίντο η Βόνη!

Φιλικό παιχνίδι στο «Lido Soccer» έδωσαν Λίντο και Βόνη με την ομάδα του Απόστολου Παπακώστα να επικρατεί με 2-1.

Απόστολος Παπακώστας και Δήμος Χριστοφής δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα στο δυνατό φιλικό παιχνίδι, βγάζοντας τα δικά τους συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Στο πρώτο μέρος η Βόνη ήταν ανώτερη και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ζερβάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα δύο τερμάτων πριν βγει το ημίχρονο με τον Κόκκινο.

Στην επανάληψη και ενώ οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές το Λίντο πίεσε για να ξανά μπει στο ματς και κατάφερε να μειώσει με τον Ανδριαδάκη σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές σημείωσαν τις…ατέλειες που είδαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι και από την επόμενη προπόνηση θα δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες προκειμένου στο φιλικό που έρχεται να δείξουν βελτιωμένο πρόσωπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λίντο: Καργάκης, Κάββαλος, Βλαχάκης, Γιακουμάκης, Φρέσκος, Ζηδιανάκης, Κομνηνός, Ψαλιδάκης, Κατσαρός, Καρκανάκης, Μαυρής.

Έπαιξαν και οι: Κλάδος, Φουράκης, Περάκης, Πετράκης Δ., Σπανουδάκης, Κυριακάκης, Ξυστράκης, Ανδριαδάκης, Σφακιανάκης.

Βόνη: Δροσοτάκης, Χατζησεβαστός, Μυρωδιάς Τ., Μυρωδιάς Γ., Γελαδάς, Κουκάκης, Βλάχος, Κόκκινος, Ζερβάκης, Παπακώστας, Σταυράκης.

Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Σκαρβελάκης, Αλεξίου, Ανυφαντάκης, Τζουγκράνης, Καναβάκης, Χαμηλάκης, Καλογερίδης Μ., Παπαβασιλείου, Λουρίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P