Ευχαρίστησε ΓΓΑ και Λ. Αυγενάκη ο Πόρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πόρου, ευχαρίστησε θερμά την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την οικονομική ενίσχυση που έλαβε η ομάδα, μέσα από την ένταξή της στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Η ανακοίνωση του Πόρου: «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πόρου ευχαριστει τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και προσωπικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την οικονομική ενίσχυση που έλαβε η ομάδα μας μέσα από την ένταξή της στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Τέτοιες κινήσεις σίγουρα βοηθούν και πρέπει να συνεχιστούν και στο μέλλον καθώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί τον αιμοδότη του αθλητισμού και χρειάζεται γενναία στήριξη.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά στον κ. Αυγενάκη και στους ανθρώπους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content