Έμειναν στο μηδέν ΑΟΑΝ και Πόρος σε φιλικό «ξεμούδιασμα»

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος, σαν να είναι… επίσημο, ΑΟΑΝ και Πόρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι εν ‘ όψει της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 20′ με διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ, όταν αρχικά από κοντά ο Δολαψάκης έπιασε το σουτ, με τον Γκογκόση να αποκρούει με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ντατίδης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 25΄ ο Πόρος απείλησε με ένα σουτ του Πήλιου, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Αυτές ήταν οι καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να παλεύουν με πάθος σαν να είναι… επίσημο.

Στην επανάληψη, ο Πόρος έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Φρόκου βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΟΑΝ, ωστόσο αστόχησε. Στο 57′ νέα καλή στιγμή για τον Πόρο, με τον Κομνηνό να κάνει το γύρισμα, να βρίσκει τον Μαγάλη, ωστόσο το πλασέ του κόντραρε σε σώματα, με τη μπάλα να απομακρύνεται.

Στο 70′ ένα σουτ του Κούτουζου, η μπάλα πέρασε άουτ, με αυτή να είναι η τελευταία φάση του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα δυνατό τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους και τους Σκύβαλο και Χατζησεβαστό να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν διάρκειας 80′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Ζέλιος, Τσανάι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Μηνάς, Ντατίδης, Τζιλάι, Παπαδόπουλος, Νοκάι

Έπαιξαν και οι:  Μποτέ, Κασσωτάκης,  Χύσι, Κούτουζος, Πλουσής, Μπαράτα

Πόρος: Γκογκόσης, Παπαδομιχέλακης, Αγριμάκης, Νάκας, Μπάμπης, Ουζούνογλου, Πήλιος, Μεταξάκης, Αυγουστάκης, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης

Έπαιξαν και οι: Φρόκου, Αρχοντάκης, Ζαφείρης, Κομνηνός, Μαγάκης, Μέμμος, Μεχμετάι, Ξυλούρης, Ριζάκης, Νίκενσον και Ζούζουλας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P