Ελεύθερος ο Τοπούζης απο Αλμυρό, αποχωρεί και ο Ιρέμπα

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Αλμυρού, ο Θανάσης Τοπούζης έπειτα από επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, ενώ την ίδια ώρα, στον Αλμυρό “κοιτάζουν” την επόμενη μέρα, με τον Γκονζάλο Ιρέμπα να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στον Αλμυρό, ο Θανάσης Τοπούζης, ζήτησε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους αλλά και λόγω του ότι η σύζυγός του είναι έγκυος, κάτι που δυσκόλεψε την παραμονή του έμπειρου επιθετικού στο Ηράκλειο και ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία μαζί του, σεβόμενοι απόλυτα την επιθυμία του. Παράλληλα, στον Αλμυρό, τον ευχαρίστησαν για τα όσα προσέφερε και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στη καριέρα του και στη ζωή του.

Από την άλλη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Γκονζάλο Ιρέμπα, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται στο Ηράκλειο, αλλά όπως όλα δείχνουν αποχώρησε χωρίς να έχει… εισιτήριο επιστροφής, καθώς δεν υπολογίζεται.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.