Επίσημο: Στην Β’ ΕΠΣΗ ο ΟΦΑ!

Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο. Ο ΟΦΑ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Α1 ΕΠΣΗ μιας και θα συνεχίσει τη νέα σεζόν από την Β’ κατηγορία. 

Δύσκολη και…σκληρή είναι για τον ΟΦΑ η σημερινή, αφού η διοίκηση των “πράσινων” με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την αποχώρηση της ομάδας από την μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών σωματείων.

Restart… από την Β’ ΕΠΣΗ ο ΟΦΑ!

Στον ΟΦΑ πλέον αναμένεται να κάνουν…restart από την Β’ ΕΠΣΗ με παιδιά της περιοχής μιας και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση υπάρχουν αρκετά στις ακαδημίες του σωματείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η περσινή χρονιά ήταν πιθανότατα η πιο δύσκολη και σκληρή χρονιά που βίωσε ποτέ όχι μόνο το σωματείου μας αλλά και ολόκληρη η κοινωνία του Αρκαλοχωρίου λόγω του φονικού σεισμού.

Παρόλα αυτά το διοικητικό συμβούλιο μια γροθιά μαζί με τους παίχτες κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη την τάξη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων κάνοντας μάλιστα και πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αλλά και φθάνοντας στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στην προσπάθεια αυτή είχαμε πολλούς συμμάχους στους οποίους θα αναφερθούμε και θα τους ευχαριστήσουμε σε επόμενη ανακοίνωση μας αναλυτικά.

Μετά λοιπόν των αγώνα δρόμου που κάναμε ώστε να διατηρήσουμε την πρώτη ομάδα οικονομικά ασφαλή και χωρίς χρέη στο τέλος της σεζόν καθώς και το να κρατήσουμε την ακαδημία μας, το μέλλον του συλλόγου, ενεργή και ζωντανή σε αυτή την δύσκολη συγκυρία οι αντοχές μας έφτασαν στα άκρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το διάστημα μετά το τέλος του πρωταθλήματος να αναζητήσουμε τόσο νέα άτομα όσο και ποδοσφαιρικούς παράγοντες με εμπειρία και διάθεση ώστε να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας σε μια περίοδο όπου η ομάδα οικονομικά δεν είχε καμία εκκρεμότητα και αριθμούσε στο κλείσιμο τις σεζόν πάνω από 60 παιδιά στην ακαδημία της.

Δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον τόσο στις επαναλαμβανόμενες γενικές συνελεύσεις οσο και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Ως εκ τούτου με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και την ομάδα μας αποφασίσαμε να μην την αφήσουμε μόνη τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου.

Έτσι αποφασίστηκε η ομάδα μας να συμμετέχει του χρόνου στην Β ΕΠΣΗ με στόχο να κάνει μια επανεκκίνηση και να στηρίξει τα νέα παιδιά του τόπου και της Ακαδημίας που μαζί με την στήριξη κάποιον μεγαλύτερων και πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της περιοχής θα προσπαθήσει να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο και να προάγει την ιδέα του Αθλητισμού.

Μετά τιμής το Δ.Σ του ΟΦΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P