Μετρούν αντίστροφα στη Παλιανή

Ξεκινούν τα.. βάσανα στις 8 Αυγούστου για τη Παλιανή.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξης της προετοιμασίας της έχει ξεκινήσει στη Παλιανή, με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο να ρίχνονται στη… μάχη της προετοιμασίας τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Η «πρώτη» θα περιλαμβάνει και νέα πρόσωπα, με την ομάδα να έχει προχωρήσει στην απόκτηση των Μαστραντωνάκη και Καλομοίρη και θα μπει στο γήπεδο με όνειρα και φιλοδοξίες εν’ όψει της νέας σεζόν.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά, ενώ αναμένονται και νέες μεταγραφικές κινήσεις το επόμενο διάστημα, με την Παλιανή να θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, έχοντας ως κύρια στοιχεία το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης παραμένει και τη νέα χρονιά ως προπονητής της ομάδας, με την Παλιανή να θέλει να απολαύσει το καλό ποδόσφαιρο και στόχος είναι μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη περσινή, που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Η επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου, με τα… βάσανα να ξεκινούν στις 8 Αυγούστου και την αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη αρχίσει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P