Πόρος: «Αντιπροσωπεία της ομάδας θα συμμετέχει στην αιμοδοσία»

Με ανακοίνωση του ο Πόρος γνωστοποίησε πως αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα συμμετέχει την Κυριακή το πρωί (20/12) στην εθελοντική αιμοδοσία αγάπης Ανατολικών Προαστίων που διοργανώνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Νόμου Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Πόρος είναι γνωστός όχι μόνο για τα κατορθώματά του μέσα στα γήπεδα, αλλά και για την έντονη κοινωνική του δραστηριότητα. Βάζοντας πάνω απ’ όλα και χωρίς καμία διαπραγμάτευση το καλό του κοινωνικού συνόλου της περιοχής του αλλά και γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα συμμετέχει την Κυριακή το πρωί (20/12) στην εθελοντική αιμοδοσία αγάπης Ανατολικών Προαστίων που διοργανώνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Νόμου Ηρακλείου με έδρα τον Πορο σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρήτης”.

Συνδράμοντας στην αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται και καλώντας όλους τους Ποριανούς αλλά και όσους μπορούν να πράξουν το αυτονόητο. Παράλληλα η διοίκηση συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε αυτή την περίεργη και δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, στηρίζοντας όλα τα μέλη του, όπως οφείλει να κάνει κάθε οικογένεια. Παίκτες και προπονητικό τιμ είναι πάνω απ’ όλους για μας και είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν. Εκτός από τη συνέπεια στις υποχρεώσεις της η διοίκηση κινούμενη σε γιορτινούς ρυθμούς θα μοιράσει παραμονές Χριστουγέννων Χριστουγεννιάτικα “καλούδια”, γλυκά και λάδι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ευχόμενη σε κάθε μέλος της ξεχωριστά καλές γιορτές”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content