«Κλεισμένος» ο Γκόγκος, ακολουθούν Θεοδωρόπουλος και Τζαγκαράκης

Διπλή… ενίσχυση στα γκολποστ για τον Αλμυρό, που μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Βλαχάκη, προχώρησε τις επαφές με τις Ασίτες για την απόκτηση του Ανέστη Γκόγκου, ο οποίος πλέον απομένουν τα τυπικά για να θεωρηθεί ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, ενώ προχωράει και τις περιπτώσεις του Θανάση Θεοδωρόπουλου και του Δημήτρη Τζαγκαράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ????????????????????????????????????????, οι διοικούντες του Αλμυρού, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τις Ασίτες, όσο και με τον Ανέστη Γκόγκο, για την «μετακόμισή» του στην ομάδα του Γαζίου, με την υπόθεση πλέον να έχει μπει στην τελική ευθεία και δύσκολα θα «χαλάσει», καθώς υπάρχει πίστη και εκτίμηση στις ικανότητές του και στις δυνατότητες που έχει.

Επαφές Αλμυρού – Ασιτών για τον Γκόγκο!

Επιπλέον, πέραν του Ανέστη Γκόγκου, ο Αλμυρός προχωράει και στην απόκτηση του Θανάση Θεοδωρόπουλου, ενός ακόμα νεαρού τερματοφύλακα, γιο του βετεράνου γκολκίπερ Γρηγόρη Θεοδωρόπουλου. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, έχει γεννηθεί 5 Απριλίου του 2002, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, συνέχισε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Κ17 του Λεβαδειακού, κάνοντας και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των Βοιωτών.

Ακολούθησε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, ακολούθως αγωνίστηκε στην Αταλάντη, μετακινήθηκε την αμέσως επόμενη χρονιά στην Δόξα Δράμας και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Οι επαφές μαζί του συνεχίζονται και εκτός απροόπτου το επόμενο 24ώρο θα «κλείσει» και θα ανακοινωθεί.

Μετά τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες, ο Αλμυρός όμως προχωράει σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Δημήτρη Τζαγκαράκη, ένα στόπερ που γνωρίζει καλά ο Μάριος Ζερβίδης από την συνύπαρξή τους στο Λίντο και βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Αλμυρού, που συζητούν με την ομάδα του για την παραχώρησή του.

Οι δύο διοικήσεις βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Με τη προσθήκη αυτή, ο Αλμυρός, επενδύει για το… μέλλον, καθώς ο Δημήτρης Τζαγκαράκης είναι 18 ετών με αρκετές δυνατότητες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P