Μια αποδέσμευση και μια επιστροφή στον ΑΟΤ!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο σχεδιασμός του ΑΟΤ για την ιστορική νέα αγωνιστική που έρχεται και θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΑΟΤ μετά από συνάντηση που είχαν με τον Ευθύμη Χαλκιαδάκη αποφάσισαν να βαδίσουν διαφορετικούς δρόμους τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αντίθετα στο σωματείο της Μεσσαράς θα επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κομοτηνή και επιστρέφει στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ: «Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ανακοινώνει την επιστροφή του Τίτου Κουτεντάκη (του Πλούταρχου) ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κομοτηνή και πλέον θα είναι στο δυναμικό της ομάδας μας στην ιστορική χρονιά που έρχεται. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον ΑΟΤ.

Παράλληλα η διοίκηση ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Ευθύμη Χαλκιαδάκη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ