Συνεχίζει στην Βόνη ο Μ. Καλογερίδης!

Με τη φανέλα της Βόνης θα αγωνίζεται για έναν ακόμα χρόνο ο Μάνος Καλογερίδης. 

Στην Βόνη είχαν βάλει στόχο την παραμονή του βασικού κορμού και όπως δείχνουν οι κινήσεις τους πέτυχε, αφού στην ομάδα έμεινε και ο Μάνος Καλογερίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν από τα βασικά… όπλα του Απόστολου Παπακώστα στην επιτυχία της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία… Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και συμφώνησαν άμεσα για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Βόνη για έναν ακόμα χρόνο.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση της Ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαριστή, Μάνο Καλογερίδη.

Ο Μάνος έχοντας μια πλούσια χρονιά πέρυσι και βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τον στόχο της , αποτελεί ενα παίχτη με αρκετό ποδοσφαιρικό εγωισμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, πράγμα που αποτυπώνεται και εντός του γηπέδου. Σημείο αναφορά είναι ότι κατάγεται από το χωριό , κατέχει θέση “μικρού” στο ρόστερ και έχει αποτελέσει και αρχηγός την περασμένη σεζόν.

ADVERTISING

Η κίνηση αυτή συμβολίζει την θεμελίωση του κορμού της ομάδας , με την παρουσία φυσικά παιδιών από το ίδιο το χωριό που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να βοηθήσουν για άλλη μια χρονιά.

Μανο ευχόμαστε υγειά και επιτυχίες! Στην φωτογραφία με τον Πρόεδρο, Χρήστο Λαμπράκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.