Μαζικές ανανεώσεις στον Πήγασο!

Τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησαν στον Πήγασο με την διοίκηση της ομάδας να ανανεώνει την συνεργασία της με έντεκα ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει και μια… επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του Πήγασου θα αγωνίζονται για μια ακόμη χρονιά οι Λουλάκης, Κουτεντάκης, Τσαγκαράκης, Αγγέλης, Κυριακάκης, Θοδωρής Καταρτζής, Χανιωτάκης, Μανίκας και Μουστάφα οι οποίοι μετά από συνάντηση που είχαν με τους ιθύνοντες της ομάδας έδωσαν τα…χέρια να προσφέρουν στην ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα Δουκιαντζάκης και Καμπουράκης θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στο σωματείο. Ο πρώτος και ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο προπονητικό τιμ, ενώ ο δεύτερος σαν ποδοσφαιριστής.

ADVERTISING

Στον Πήγασο έχουν και μια σημαντική επιστροφή, αφού ο Μιχάλης Κενδριστάκης επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι μήνες αποχής λόγω προσωπικών θεμάτων. Αναμφίβολα οι ανανεώσεις στον Πήγασο ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας θα ψάξουν την ενίσχυση του ρόστερ για μια καλή χρονιά στην Α2 ΕΠΣΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.