Μ. Ασλαματζίδης: «Αγαπάω τον Ποσειδώνα»

Ο Μηνάς Ασλαματζίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ποσειδώνα και σε δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? εξήγησε τους λόγους που έμεινε και όχι μόνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει δεθεί με τον Ποσειδώνα τόνισε ότι «αγαπάει» το σωματείο και ήταν εύκολη η απόφαση του να παραμείνει στο σωματείο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον στόχο που θα έχει ο Ποσειδώνας την φετινή χρονιά στην επιστροφή του στην Α1 ΕΠΣΗ. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας σε μια δύσκολη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Δεν το… κουνάει από τον Ποσειδώνα ο Μ. Ασλαματζίδης!

Συγκεκριμένα ανέφερε για την ανανέωση του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του Ποσειδώνα. Το ήθελα από την στιγμή που τελείωσε αυτή η φανταστική χρόνια να ξεκινήσουμε για την επόμενη και να είμαι μέρος της. Τον Ποσειδώνα τον αγαπάω είμαι συναισθηματικά δεμένος και το ήθελα πολύ να μείνω και την χρονιά που έρχεται.

Για τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας: «Η χρονιά που έρχεται σίγουρα θα είναι μια δύσκολη σεζόν , προσωπικά θέλω να σταθώ αντάξιος στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις της ομάδας . Σίγουρα δεν ανεβήκαμε απλώς για να ανέβουμε , πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία συνδυάζοντας καλό ποδόσφαιρο και σεβασμό στο τεράστιο όνομα του συλλόγου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Μετά από χρόνια γίνεται κάτι όμορφο , αποκτάνε τα πάντα σάρκα και οστά , ήρθε η ώρα ο κόσμος να έρθει δίπλα μας , θέλουμε τον κόσμο των Πατελών δίπλα μας και όχι μόνο . Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P