Σήκωσε «μανίκια» ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος!

Δεν άφησαν αρκετό καιρό για χάσιμο στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο ξεκινώντας άμεσα επαφές για τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Σκουρέλλου.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μανώλης Λημναίος, το μέλος της διοίκησης Στέλιος Σωκιανός και οι Παπαδάκης Γρηγόρης, Παναγιώτης Τάταρης  είχαν το πρωί της Παρασκευής πολύωρη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Δήμου Γιάννη Σπυριδάκη και με άλλα στελέχη του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα του γηπέδου Γ. Σκουρέλλου, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στα βοηθητικά γήπεδα στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη δείχνει όρεξη με το… καλημέρα προκειμένου να βοηθήσει τόσο την περιοχή όσο και τις ομάδες του συλλόγου και φυσικά τις ακαδημίες προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τα βοηθητικά γήπεδα.