Εντυπωσιακές οι εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center (pics)

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εντυπωσιακών εγκαταστάσεων του «Karteros Beach Sports Center» στην περιοχή του Καρτερού, με τις κατασκευές να «χωρίζονται» σε τρία «γκρουπ».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσίασε τις εγκαταστάσεις που ήδη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών από 14 έως και 26 Ιουνίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αποτελώντας όμως το πρώτο «σκέλος» καθώς εκκρεμούν ακόμα δύο «φάσεις» εργασιών. Στη 2η φάση που θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, θα κατασκευαστούν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 8Χ8 (με… αστερίσκο πως ίσως γίνει 11Χ11), γήπεδα πάντελ και σκουότς, αλλά και άλλες δραστηριότητες.

ADVERTISING

Το γήπεδο ποδοσφαίρου, θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, καθώς η έκταση του ανήκει, αλλά με χρηματοδότηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, για να καλύψει πραγματικές ανάγκες, όπως και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Στο τρίτο μέρος του… ονείρου όπως το χαρακτήρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης, θα γίνουν εργασίες στους χώρους όπου σήμερα υπάρχουν «καταπατητές» οι οποίοι έχουν κατασκευάσει αυθαίρετα λουόμενα σπίτια και θα μεταμορφώσει πλήρως την ευρύτερη περιοχή.

Λ. Αυγενάκης: «Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα και την χώρα μας» (vid)

ADVERTISING

Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε πως κάποιες από τις εγκαταστάσεις θα είναι προσωρινές και θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές ανάλογα τις ανάγκες, εννοώντας προσωρινές κερκίδες που έχουν «στηθεί».

Τα επίσημα εγκαίνια του «Karteros Beach Sport Center» θα τελεστούν την Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19:30 από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ηρακλείου κ.κ. Βαρδαβάς-Αρχοντάκη, ενώ απο την Περιφέρεια, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Πιτσούλης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.