
Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Κεραυνού με τους Νέους Εργοτέλη, με τους «πράσινους» να εξασφαλίζουν και μαθηματικά τη 2η θέση!
Σε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, οι Νέοι Εργοτέλη κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Θεοδωράκη μόλις στο 6ο λεπτό, ωστόσο ο Κεραυνός πίεσε και στο 29΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Μπέη!
Το 1-1 μάλιστα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους παρά τις καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν!
Στην επανάληψη ο Κεραυνός πίεσε και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τους Κυπραίο, Μπέη και Παπαδάκη ενώ οι Νέοι Εργοτέλη είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Ντίσα λίγο πριν το τέλος!
Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και τον Κεραυνό να «σφραγίζει» την 2η θέση του πρωταθλήματος!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κεραυνός: Αντωνιδάκης, Δασκαλάκης, Ραπανάκης, Αμανάκης, Κούλτζης, Ανδριανίδης, Κυτσύκου(60’ Κεραλάκης), Τσιμηνικάκης(60΄ Γωνιανάκης), Τριαματάκης(70΄ Παπαδάκης), Μπέης(88΄ Βασιλάκης), Κυπραίος(60΄ Χατζηνικολάκης)
Νέοι Εργοτέλη: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης, Πουλιανάκης, Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Καλαϊτζάκης, Θεοδωράκης(33΄ Ζούζουλας), Ντολακάι(65΄ Ντάγια), Κρανιωτάκης(75΄ Ντίσα), Καλαϊτζάκης, Κόκκινος