Μ. Καρταλιανάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη – Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο είναι ξεχωριστό»

Σύνθημα νίκης για το μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Αγ. Ιώννη έστειλε μέσα από το ???????????????????????????????????????? ο Μανώλης Καρταλιανάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που είναι βαρόμετρο στις πρώτες δύο «μάχες» του ΑΟΤ μίλησε για την σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδες του στο μίνι πρωτάθλημα τονίζοντας ότι ο ΑΟΤ θα μπορούσε να είχε δύο ακόμα βαθμούς αναφερόμενος στο ματς με τον Βύζαντα.

Παράλληλα αναφέρθηκε για την δική του αγωνιστική εικόνα σε όλη τη σεζόν, ενώ μίλησε και για τον κόσμο του ΑΟΤ που αναμένεται ξανά να γεμίσει τις εξέδρες.

ADVERTISING

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη: «Όπως όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έτσι περιμένουμε να είναι και η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία έχει δείξει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, να έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες . Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Εμείς ωστόσο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τα δώσουμε όλα και να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους έχουμε ανάγκη για την συνέχεια».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΤ στο μίνι πρωτάθλημα: «Αν κρίνουμε από την  συγκομιδή  βαθμών σίγουρα θα  μπορούσαμε να είχαμε 2 βαθμούς παραπάνω . Όμως το σημαντικό για εμάς είναι ότι δείχνουμε σταθερότητα στην απόδοση μας και επίσης σημαντικό θεωρώ, είναι ότι δεχόμαστε δύσκολα γκολ».

Για την δική του επίδοση στην φετινή χρονιά: «Όσον αφορά την δική μου απόδοση ,δεν κοιτάω το τι κάνω εγώ αλλά τι κάνουμε εμείς ως ομάδα . Όμως αυτό που θέλω είναι να έχω μια σταθερότητα ,να προσπαθήσω όσο μπορώ και η ομάδα να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ Εθνική».

ADVERTISING

Για τον κόσμο του ΑΟΤ: «Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας, όπως είναι από το πρώτο παιχνίδι, έτσι ώστε να τους δώσουμε χαρά και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ