Εκλογές ΕΠΣΗ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ επανεκλογή του Νίκου Τζώρτζογλου στην Προεδρία!

Στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου συνεχίζει ο Νικόλαος Τζώρτζογλου, «κερδίζοντας» τη «μάχη» έναντι του Γιάννη Ασσαργιωτάκη με μεγάλη μάλιστα διαφορά, καθώς μόλις τρία σωματεία από τα 26, ψήφισαν τον πρώην πρόεδρο του Πόρου, ενώ από την άλλη η επικράτηση του επί χρόνια προέδρου ήταν συντριπτική με 23 ψήφους υπέρ!

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν ο Νίκος Τζώρτζογλου επανεξελέγη για μία ακόμα φορά πρόεδρος της Ένωσης συνεχίζοντας στον προεδρικό θώκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ADVERTISING

  1. Η Γ.Σ. της ΕΠΣΗ, μέσα απο εικόνες…
  2. Ν. Τζώρτζογλου: «Κερδισμένο το ποδόσφαιρο, νομίζαμε ότι είχαμε βουλευτικές εκλογές» (vid)
  3. Εκλογές ΕΠΣΗ: Αναλυτικά τα αποτελέσματα

  4. Γ. Κουτεντάκης: «Μέχρι να θέλει ο πρόεδρος θα είμαι δίπλα του» (vid)

  5. Συνεχάρη τον Τζώρτζογλου ο Γ. Ασσαργιωτάκης

  6. Το νέο 11μελές συμβούλιο της ΕΠΣΗ

Παρακάτω η εξέλιξη της Γενικής Συνέλευσης όπως σας την μετέφερε το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓:

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με τον Νίκο Τζώρτζογλου να συνεχίζει στη προεδρία.

ADVERTISING

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης έσπευσε να συγχαρεί τον Νίκο Τζώρτζογλου!

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Astoria», όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση και θα σας μεταφέρει ζωντανά και λεπτό προς λεπτό όλη τη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι 20 υπέρ του Νίκου Τζώρτζογλου, ενώ μόλις δύο ψήφους έχει συγκεντρώσει ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

ADVERTISING

Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ο Νίκος Τζώρτζογλου που ανανεώνει τη θητεία του έχοντας συγκεντρώσει 14 ήδη ψήφους ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στα πρώτα 13 ψηφοδέλτια, τα έντεκα ήταν υπέρ του κ. Τζώρτζογλου ενώ τα δύο του κ. Ασσαργιωτάκη

Και το έβδομο ψηφοδέλτιο στο σύνολό του έχει τον Νίκο Τζώρτζογλου και τους υποψηφίους του.

ADVERTISING

Έχουν καταμετρηθεί πέντε ψηφοδέλτια και στο σύνολο τους έχει ψηφιστεί ο Νικόλαος Τζώρτζογλου ως πρόεδρος.

Στο πρώτο ψηφοδέλτιο ψηφίστηκε ως πρόεδρος ο Νίκος Τζώρτζογλου και ως σύμβουλοι οι Δροσίτης, Κουτεντάκης, Μπουνάκης, Παπαγγελής, Παπαδάκης, Πετούσης, Στειακάκης, Φανουράκης

Ανοίγει η κάλπη.

Τελευταίος ψηφίσει ο πρόεδρος του Γιούχτα Νικόλαος Μπουνάκης που είναι και μέλος της εφορευτικής επιτροπής και ακολουθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αν βρεθούν λιγότεροι απο 26 θα μπει ένα άκυρο μέσα, ενώ εάν υπάρξουν παραπάνω απο 26 φάκελοι, τότε ένας τυχαίος ή όσοι είναι οι παραπάνω, θα καταστραφούν για να υπάρξουν μόνο 26.

Έχουν ψηφίσει αυτήν την ώρα 15 απο τα 26 σωματεία.

Στην αίθουσα βρίσκονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αλλά και οι υποψήφιοι προέδροι με τους συνεργάτες τους. Εννέα σωματεία έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής απο τα 26 που έχουν το δικαίωμα.

Προχωράει η διαδικασία της ψηφοφορίας με τα 26 σωματεία.

Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και απομένουν οι εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν τα επόμενα λεπτά. όπως αποφασίστηκε στην εφορευτική επιτροπή θα συμμετάσχουν ο Νικόλαος Μπουνάκης και ο Ανδρέας Αεράκης. 

Διάλογος του υποψηφίου για τη προεδρία κ. Ασσαργιωτάκη με εκπροσώπους των σωματείων που εναντιώνονται στη διαδικασία του Μητρώου. Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεσμεύτηκε πως θα χρηματοδοτήσει την ΕΠΣΗ για να φτιάξει το Μητρώο όλων όσων δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής προκειμένου να μπορέσουν τα σωματεία να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Τοποθετήθηκε και ο νομικός αλλά και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη κ. Στειακάκης, αναφορικά με την εκλογική διαδικασία.

Εκλογές με 26 σωματεία του μητρώου όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου, ενώ τα σωματεία Μινωική και Γόρτυς με έγγραφό τους παραιτήθηκαν του δικαιώματός τους που απέκτησαν μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου -όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης-, που πρόσθεσε πως αυτό συμβαίνει για να μην ρισκάρουν νομικές διαδικασίες και δικαστήρια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις εκλογές σε αχαρτογράφητα… νερά.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Νίκος Τζώρτζογλου ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ ευχήθηκε η νέα διοίκηση να βελτιώσει τα λάθη που έγιναν και να πάει μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εγκρίθηκε ομόφωνα και ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός με τον Νίκο Τζώρτζογλου να ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμφώνησαν εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για το αποτέλεσμα αυτό. Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε από όλους και πλέον συνεχίζουμε την διαδικασία. Όπως υποστήριξε ο Νίκος Τζώρτζογλου, αποσύρθηκαν οι κ.κ. Χρονάκης, Βερδιάκης και Μαθιουδάκης.

4ο θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση και έγκριση οικονομικού απολογισμού

Ξεκίνησε η διαδικασία του οικονομικού απολογισμού, με τον Νίκο Τζώρτζογλου να κάνει αναφορά στη δυσκολία εξεύρεσης οικονομικών πόρων μέσω χορηγιών, λόγω των δυσκολιών των οικονομικών των επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν χορηγικά. Επιπλέον, έγινε αναφορά στη μείωση μισθών των υπαλλήλων της Ένωσης. Τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος οικονομικών της Ένωσης κ. Ζαχαριουδάκης. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός ομόφωνα.

3ο θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση και έγκριση διοικητικού απολογισμού

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό των φετινών πρωταθλημάτων, ενώ επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνεργάτη του και Α’ αντιπρόεδρο Γιώργο – Πλούταρχο – Κουτεντάκη. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως πριν από μερικά χρόνια, μερικοί από τους καλύτερους διαιτητές του Ηρακλείου, αποχώρησαν από τη διαιτησία, επειδή κάποιοι όπως τόνισε, τους έκοψαν το… όνειρο. Επιπλέον, ο Νίκος Τζώρτζογλου υποστήριξε πως δεν δέχεται τον “κορεσμό” που του προσάπτουν οι “αντίπαλοι”, καθώς αισθάνεται νέος και έχει αγάπη για το ποδόσφαιρο. Εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός ομόφωνα.

2ο θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ορισμός τριών μελών για τα πρακτικά της διαδικασίας και όπως αποφασίστηκε, ορίστηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Μανουσάκης, Γιώργος Στειακάκης και Ηρακλής Κωστάκης.

1ο θέμα ημερήσιας διάταξης: Ελεγχος απαρτίας.

Όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, υπάρχει απαρτία στη διαδικασία η οποία μπορεί να ξεκινήσει, ενώ απο την… παράταξη Ασσαργιωτάκη, ο δικηγόρος και υποψήφιος για την εξελεγκτική επιτροπή κ. Πιταροκοίλης, διευκρίνισε πως δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία είχαν όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΗ.

 

*Λίγα μετά τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 15 Μαΐου, ξεκίνησε η γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

*Ήδη στην αίθουσα βρίσκονται αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων, οι οποίοι σε λίγες ώρες θα κληθούν να αποφασίσουν για τη νέα διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

*Υπενθυμίζουμε, ο απερχόμενος πρόεδρος Νικόλαος Τζώρτζογλου διεκδικεί εκ νέου την προεδρία της ΕΠΣΗ, ενώ σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, υποψήφιος είναι και ο πρώην πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

*Πέραν των δύο συνυποψηφίων για τη προεδρία της Ένωσης, την «ψήφο» των σωματείων διεκδικούν ως υποψήφια μέλη οι κ.κ. Αρχοντάκης, Βερδιάκης, Δροσίτης, Ζερβάκης, Καμαρίτης, Κενδριστάκης, Κολοβός, Κουτεντάκης, Λημναίος, Μαθιουδάκης, Μπουνάκης, Μωραΐτης, Ντελινταδάκης, Πανταλός, Παπαγγελής, Παπαδάκης, Πετούσης, Στειακάκης, Φανουράκης, Φρυσούλης και Χαμηλάκης.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.