Εντυπωσιακή Παλιανή, άνετο πέρασμα από τα Ανώγεια

Μία ακόμα νίκη επί του Αετού Ανωγείων πέτυχε η Παλιανή η οποία επικράτησε με το ευρύ 0-5 για την 7η αγωνιστική των Play Out της Α2 ΕΠΣΗ!

Η Παλιανή ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 20΄ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν οι παίκτες του Φραγκίσκου Ποτηράκη έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Φουντουλάκη να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 0-1!

Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ζαϊμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Μπαγκέρη και έκανε το 0-2 στο παιχνίδι για να έρθει στο 35΄ ο Φουντουλάκης να κάνει το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη η Παλιανή συνέχισε την εντυπωσιακή της εικόνα και έφτασε και σε τέταρτο γκολ και πάλι με τον Φουντουλάκη, ο οποίος συμπλήρωσε στο 53΄ το προσωπικό του χατ-τρικ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ζαϊμάκης με το δεύτερό του γκολ στο αγώνα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης, Μέμος, Κονιός Γ., Παπαντωνάκης, Σαλούστρος(46’ Σπαχής Μ.), Κεφαλογιάννης Γ.(60’ Ξυλούρης Μ.), Βιτώρος, Σπαχής Α., Ανδρικάκης, Βατσινάς, Ξυλούρης

Παλιανή: Σίμος(70΄ Τυράκης Γ.), Φουντουλάκης, Λουκαδάκης, Καστιγάκης(60΄ Οικονομάκης Γ.), Σπινθουράκης, Κοσμαδάκης, Στρατιδάκης, Σπινθουράκης Ε., Φουντουλάκης Σ. (50΄ Τζερμιάς), Μπινιχάκης, Ζαϊμάκης (70΄ Σταυρουλάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P