Η… πειθαρχική επιτροπή κάλεσε σε απολογία τον Γ. Ασσαργιωτάκη

Μπορεί αρχικά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, να είχε καλέσει σε απολογία για σήμερα στην εκτελεστική της επιτροπή, τον πρόεδρο του Πόρου κ. Γιάννη Ασσαργιωτάκη, όμως μετά και την αντίδραση του ίδιου αλλά και τις νομικές ενέργειές του, «μπλοκάροντας» την διαδικασία, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, τον κάλεσε, ενώπιον της.

Ουσιαστικά, η Ένωση, μη έχοντας την δικαιοδοσία, αναγκάστηκε να κάνει… πίσω όσο αναφορά την κλήση σε απολογία προς τον πρόεδρο του Πόρου, καθώς για οποιαδήποτε κλήση σε απολογία, θα πρέπει να μεριμνήσει η Πειθαρχική Επιτροπή και όχι η Εκτελεστική, η οποία αρχικά -λανθασμένα όπως αποδείχτηκε- τον είχε καλέσει.

Αμέσως μετά τις ενέργειες του ίδιου, όπου διά του νομικού του εκπροσώπου, κατέθεσε έγγραφο-υπόμνημα για να ακυρώσει τη κλήση σε απολογία ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, εγγράφως τον κάλεσε σε απολογία ενώπιον της την Τρίτη 3 Μαΐου στις 18:30. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης, με γραπτή του δήλωση, έκανε λόγο για παράτυπες ενέργειες στις οποίες δεν συναινούν και δεν συμμετέχουν.

ADVERTISING

Γ. Ασσαριωτάκης: «Σε τέτοιες παράτυπες ενέργειες δεν θα συναινέσουμε»

Η «κόντρα» ΕΠΣΗ-Ασσαργιωτάκη, ξεκίνησε από τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Αλμυρό, όπου ο πρόεδρος του Πόρου, είχε εκφράσει εντόνως τα παράπονά του προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, ενώ η κόντρα θα συνεχιστεί τόσο στις επικείμενες εκλογές, αλλά και στις δικαστικές αίθουσες, όπου αναμένεται -εάν δεν έχει ήδη συμβεί- να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Πόρου ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Πέραν πάντως του προέδρου του Πόρου κ. Ασσαργιωτάκη, σε απολογία κλήθηκε το Δ.Σ. του ΑΟ Πόρος αλλά και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Μαρκάκης.

Η κλήση σε απολογία, αναφέρει:

ΠΡΟΣ

ADVERTISING

ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΑΟ ΠΟΡΟΥ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 03/05/2022 και ώρα 18:30 σε Απολογία:

ADVERTISING

1.-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΟ ΠΟΡΟΥ κατ’ άρθρο 2,14 παρ.2 και 15 του Π.Κ. και

2.-τον Πρόεδρο του Σωματείου σας κ. ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ και τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ σας κ. ΜΑΡΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ κατ’ άρθρο 12 του Π. Κ. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 14/04/2022 ΑΛΜΥΡΟΣ-ΠΟΡΟΣ καθώς και στην έκθεση του Παρατηρητού του αγώνος.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.-

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content