Γ. Ασσαριωτάκης: «Σε τέτοιες παράτυπες ενέργειες δεν θα συναινέσουμε»

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννη Ασσαριωτάκης αναφέρθηκε στην κλήση του από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, ενώ τονίζει πως βάσει Πειθαρχικού Κώδικα θα έπρεπε να κληθεί από την Πειραρχική Επιτροπή.

Κλήθηκε σε απολογία ο Γ. Ασσαριωτάκης

ADVERTISING

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει σε μία τέτοια «παρατυπία» η οποία «δημιουργεί τεράστιο ζήτημα νομιμότητας και  ασφάλειας Δικαίου από τα μέλη της Ένωσης αλλά και διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία της καθώς υποδηλώνει την υποβάθμιση και παραγκωνισμό ενός θεσμικού Οργάνου όπως την Πειθαρχική Επιτροπή».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με την με αρ. πρωτ. 178/26-4-2022 έγγραφη κλήση σε απολογία κλήθηκα εσφαλμένα από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου   να   απολογηθώ για τη   συμπεριφορά μου βάσει του άρθρου   20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., για εξύβριση και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Εν αντιθέσει με όσα αναφέρονται στον Πειθαρχικό Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής  Ομοσπονδίας, καλούμαι σε απολογία   ενώπιον   της   Εκτελεστικής Επιτροπής και  όχι  της   Πειθαρχικής Επιτροπής   που   όφειλε   να   με   καλέσει αν προέκυπτε κατηγορητήριο κατά του προσώπου μου.

ADVERTISING

H ενέργεια αυτή δημιουργεί τεράστιο ζήτημα νομιμότητας και  ασφάλειας Δικαίου από τα μέλη της Ένωσης αλλά και διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία της καθώς υποδηλώνει την υποβάθμιση και παραγκωνισμό ενός θεσμικού Οργάνου όπως την Πειθαρχική Επιτροπή. Σε τέτοιες παράτυπες ενέργειες δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα  συναινέσουμε αλλά ούτε και θα συμμετέχουμε, επιφυλασσόμενοι ρητά παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Με τιμή,

Ασσαργιωτάκης Ιωάννης».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.