Έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Ρωμανός

Η ομάδα της Ελιάς… τα χρειάστηκε στο τέλος, όμως νίκησε 4-3 τον ΟΦΑ.

Ο Ρωμανός έκανε τα… εύκολα δύσκολα και λίγο έλειψε να «γκελάρει» στην έδρα του, σε ένα αγώνα που φάνηκε να εξελίσσεται αρχικά σε… περίπατο. Οι νικητές, όμως, με το «τρίποντο» έμειναν σε… απόσταση αναπνοής από τον ΑΟΤ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10’ με τον Φρόκου, αλλά η… απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 13’ ο Μεμοτσέλα και στο 15’ ο Ανυφαντάκης σημείωσαν το 2-1. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ακόμη ορισμένες σημαντικές στιγμές. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (48’) ο Μεμοτσέλα πέτυχε το 3-1, ενώ ο  νεαρός επιθετικός με το τρίτο του τέρμα στο 80’ έκανε το 4-1 και τα πράγματα έδειχναν εύκολα για το σύνολο του Πλούση.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κόκκινου, βέβαια, έβαλε… φωτιά στο ματς στο φινάλε, καθώς με γκολ των Φρόκου (88’) και Ταμπάκη (90’) έφτασε στο 4-3, ενώ  στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη χαμένη φάση με τον Ταμπάκη για να ισοφαρίσει.

Ρωμανός: Πλευριτάκης, Σεραφειμίδης (85’ Μαυρίδης), Μαυρομάτης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Ταβλαδωράκης (65’ Παρτάλης), Μόντι, Μυλωνάς, Μεμοτσέλα, Κουκάκης, Ρουμπάκης (87’ Μπαλτζάκης).

ΟΦΑ: Χατζηδάκης, Μουρτζάκης, Καλεμάκης, Βερυκοκίδης (60’ Μπονατσάκης), Τσατσάκης (75’ Βισκαδουράκης), Λαδιανός, Λουλάκης, Κόκκινος, Φρόκου, Κουξόφ, Κώστας (60’ Ταμπάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P