Πήρε το ντέρμπι και «πέταξε» προς τον τίτλο ο Ρούβας

Ο Ρούβας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο, του οποίου επικράτησε με 1-2 και «ξέφυγε» στο +8!

Μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο μέρος με ευκαιρίες εκατέρωθεν ο Ρούβας ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Σεΐχ να σκοράρει για το 0-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Ρούβας ευτύχησε να σκοράρει και πάλι αυτή τη φορά με τον Κοσμαδάκη για το 0-2, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης!

Λίγες στιγμές αργότερα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κοσμαδάκη για δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Άγιος Δημήτριος προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σωρεία ευκαιριών  με τους Μιχελακάκη, Νόκου, Χαριστάκη και Μπεζάνι, ενώ τελικά ευτύχησε να σκοράρει στο 70ο λεπτό με τον Μιχελακάκη!

Το γκολ αυτό όπως ήταν φυσικό έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με το Ρούβα να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ του σκορ και τον Άγιο Δημήτριο να ψάχνει την ισοφάριση!

Στις καθυστερήσεις ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να σκοράρει με τον Μιχελακάκη, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και ως συνέπεια το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Μιχελουδάκης, Σαλούστρος, Κορνάρος, Χουδετσανάκης, Κούπε, Λουλεμέγια(80΄ Πεδιώτης), Μιχαηλίδης(50΄ Χαριστάκη), Μιχελακάκης, Μπεζάνι, Μανιαδής

Ρούβας: Ζερβός, Ξημεράκης Α.(54΄ Σινάι), Πρίφτης, Ξημεράκης Γ., Κοσμαδάκης, Κοκολάκης, Σεϊχ(70΄ Βόντας), Φράγκος, Σαμόλης, Φράγκος, Χαλκιαδάκης, Μιχελουδάκης(63΄ Μαυρογιαννάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P