Νέα νίκη για Φαιστό, 2-0 την Τύλισο!

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Φαιστός, στα play off της Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας 2-0 της Τυλίσου.

Η ομάδα του Γιάννη ΝΙκολιδάκη, κατάφερε να φύγει νικήτρια από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με φάσεις εκατέρωθεν. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με την Φαιστό να κάνει το 1-0 στο 49’ με τον Ντισπυράκη, ενώ στο 65’ ο Πολυχρονάκης διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Φαιστός πέτυχε και τρίτο γκολ μετά από ωραίο συνδυασμό Πολυχρονάκη-Γ. Παπαδάκη, ο Κιόσια έκανε το γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από την άλλη η Τύλισος δεν μπόρεσε να φανεί αποτελεσματική, έχασε ευκαιρίες με τους Αμαραντίδη, Παγκαλάκη και Ελευθεράκη, μη μπορώντας να σκοράρει και μοιραία ηττήθηκε.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Τσούπι, Ρουκουνάκης, Παπαδάκης Σ., Καρταλλιανάκης, Νικολιδάκης Σ.(30’ λ.τ. Χατζηδάκης Α.), Παπαδάκης Α., Πολυχρονάκης, Ντισπυράκης, Κιόσια(85’ Παπαδάκης Γ.), Φραγκιαδάκης(75’ Νικολιδάκης Α.)

Τύλισος: Μαλινδρέτος, Λυγεράκης, Μυκωνιάτης(75’ Λιονάκης), Καβάθη, Ευριπίδου, Μανιαδάκης(65΄ Ταβουλαρέας), Κίκας(46΄ Ελευθεράκης), Κεφάκης, Μανιούδης, Αμαραντίδης(75΄ Μαματζάκης), Παγκαλάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P